Descon Media
Image default
Marketing

Hoe een social media pakket mij echt geholpen heeft

Hoe een social media pakket mij echt geholpen heeft

Toen ik als klein kind droomde, droomde ik er altijd van dat ik mijn eigen succesvolle bedrijf zou hebben. Toendertijd wilde ik graag een modewinkel hebben omdat ik dat toen heel leuk vond maar tegenwoordig zit ik in een modernere business. De business waar ik in zit is heel interessant maar het is wel iets wat je vooral online zou kunnen zien. Daarom ga ik het in deze tekst hebben over in welke business ik precies zit en waarom een social media pakket mij echt heel erg geholpen heeft. Blijf dus vooral lezen als je daar meer over wilt lezen.

In welke business zit ik dan precies?

De business die ik heb gaat over lesgeven aan andere mensen. Niet in de conventionele manier die je zou horen van docenten op een school maar op een andere manier. Ik leer namelijk mensen online of om te gaan met crypto en alles wat zich daaromheen speelt. Ik help mensen om de wereld te begrijpen en ik help ze vaak met hun eerste stappen in de wereld. Deze lessen zijn online te kopen en ik adverteer daarom ook alleen maar op het internet en niet op straat zoals andere bedrijven dat kunnen doen. De online wereld is daarom voor mij dus heel erg belangrijk.

Waarom een social media pakket mij echt geholpen heeft

Zoals al eerder gezegd is de online wereld voor mij dus heel erg belangrijk, het is immers mijn enige inkomstenbron en daarom is het voor mij erg belangrijk. Veel van de tijd op mijn dag gaat verloren aan het lesgeven en daarom heb ik maar weinig tijd om te adverteren. Daarom heb ik een maand of twee besloten om een social media pakket te kopen, nu wordt mijn bedrijf goed geadverteerd op verschillende sociale media door een team van professionals die dat veel beter kan als dat ik dat zou kunnen. Het is zeker een aanrader voor iedereen die hier ook over twijfelt. 

 

 

https://socialroad.nl